REVIEW

Dat wij onze eigen koffies te gek vinden mogen duidelijk zijn, maar hier kun je zien hoe onze klanten onze koffies en trainingen review. Onze producten worden gemiddeld gescoord met een:

4.8
134 reviews

Iwan Valk15/05/24
Aromatisch zeer intens - fruitig en floraal en met goeie zuren. Verslavend!
Colombia - Santa Monica Image
Colombia - Santa Monica
Nienke09/05/24
Mega lekkere koffie! Gezet in v60 en er komen veel smaken van fruit en bloemen vrij terwijl hij wel fris en gebalanceerd blijft. Aanrader!
Colombia - Santa Monica Image
Colombia - Santa Monica
Richard MacLeod04/05/24
Passing by Den Haag and Hands down, best I’ve tasted in years. Quality and passion behind the service and coffee. Everything in it’s right place ☕️
Brazil - Samambaia anaerobic Image
Brazil - Samambaia anaerobic
Daan03/05/24
Mooie koffie, de genoemde noten zijn duidelijk te ruiken en proeven. Zeer interessant om eens te proberen als afwisseling. Gezet met de V60, bevalt zeer goed.
Colombia - Santa Monica Image
Colombia - Santa Monica
David van der Stoep03/05/24
Geweldige koffie! Ik gebruik hem in mijn Sage Barista express waar hij heerlijk creamy uitkomt. Met een cappuccino of flat white krijg je een waanzinnige smaak.
Brazil - Campo Alegre Image
Brazil - Campo Alegre
Cyrille02/05/24
I have tried every micro roaster in The Netherlands. This coffee is the best! It almost doesn’t matter how it’s made, the taste is always awesome. Truly love this!
Brazil - Campo Alegre Espresso Image
Brazil - Campo Alegre Espresso
markeliunas26/04/24
I am an experienced coffee connoisseur. I have tasted about 100 coffee roasters, mostly European. It's hard to surprise me in the budget category, but this coffee really surprised me. And my wife also fell in love with it from the first sip! A great start to getting to know Dutch roasters, and also Brazilian - there is not much good coffee in that country.
Brazil - Campo Alegre Espresso Image
Brazil - Campo Alegre Espresso
Tiina van Aken25/04/24
De koffie mogen proeven op ACF en wat is deze lekker. Gelijk ook een zakje meegenomen voor thuis. De smaak heeft wat weg van Baileys. De lekkerste koffie die ik tot nu toe heb gedronken.
Costa Rica - La Bandera Image
Costa Rica - La Bandera
Dominique23/04/24
Loved the fruity, sweet and a tiny bit acid notes of this blend
Costa Rica - Joiner Alvarado Honey Image
Costa Rica - Joiner Alvarado Honey
Loek07/04/24
Erg speciale koffie. Lichte smaakt die doet denken aan een goede Geisha!
Colombia - Santa Monica Image
Colombia - Santa Monica
Hanneke Goede23/03/24
Een hele fruitige smaak, vol en erg lekker
Ethiopië - Burtukaana Galano Image
Ethiopië - Burtukaana Galano
Henk Eijsbouts08/03/24
Really the best coffee. For sure brewed with love ❤️
Costa Rica - Joiner Alvarado Honey Image
Costa Rica - Joiner Alvarado Honey
Nebojša Savić07/02/24
Best coffee I ever had! Rich flavor and beautiful crema.
Brazil - Campo Alegre Image
Brazil - Campo Alegre
brownie22/12/23
As a tourist, I had a lot of coffee outside in three days - this was by far the best!
El Salvador - El Pedregal Image
El Salvador - El Pedregal
Cliff20/12/23
Coffee was so good! I ordered the iced latte one with the el salvador beans.
El Salvador - El Pedregal Image
El Salvador - El Pedregal
David18/12/23
De workshop was een toffe ervaring, we doken diep in de wereld van koffie. Marten zorgde voor een relaxte sfeer.

Er was volop ruimte voor vragen en we konden ook lekker praktisch aan de slag, zelf dingen uitproberen.

Kortom, het was een mooie mix van informatie, goede sfeer en lekker praktisch bezig zijn. Dus als je een koffiefanaat bent of gewoon je brouwskills wilt opkrikken, zou ik zeggen, probeer 't eens.
Barista workshop Image
Barista workshop
Karl Baldacchino16/12/23
Really enjoyed the taste of Costa Rican beans used for conventional coffees and filters! Worth the price and value that is packed within each of the products.
Costa Rica - Joiner Alvarado Honey Image
Costa Rica - Joiner Alvarado Honey
Milo Ottay11/12/23
Cafe latte its very delicious
El Salvador - El Pedregal Image
El Salvador - El Pedregal
Joanna03/12/23
The Best Coffee ☕ in Den Haag !
It's a Must Have to Visit Place!
Coffee Lovers will be in a real Love!
Always Great Service 🤩 and Amazing Coffee Experience😍
Colombia - Casa Negra Image
Colombia - Casa Negra
Mihai02/12/23
Fabulous coffee with amazing latte art. Every sip is fully packed with flavour!
Colombia - Casa Negra Image
Colombia - Casa Negra