Elke maand de beste seizoenskoffies automatisch in je brievenbus.

Koffie abonnement

Vanaf: 20,00 / maand

Elke maand verse koffie ontvangen? Kies hoeveel je wilt hebben en wij sturen je elke eerste week van de maand onze beste seasonal koffie, vers gebrand. In je abonnement kun je speciale processing, bijzondere variëteiten en exclusieve micro lots verwachten.

Met een abonnement heb je toegang tot onze beste koffies en ben je de eerste om deze te proberen. Pauzeer, stop of pas je abonnement aan wanneer je dat wilt. Je krijgt uitgebreide info over je koffie en betaalt maandelijks.

De betaling van je abonnement vindt maandelijks plaats. Op de laatste dag van de maand incasseren we automatisch het bedrag van je rekening via SEPA incasso of van je Creditcard. Een paar dagen later ontvang je je koffie abonnement.

Bij het afsluiten van je abonnement brengen we € 0,01 in rekening om je incasso te activeren.

Clear

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Elke maand de beste seizoenskoffies automatisch in je brievenbus.

For the love of coffee

Wij delen prachtige verhalen van gedreven koffieboeren uit Midden en Zuid Amerika en landen als Rwanda en Ethiopie. In de branderij zetten we het werk van deze koffieboeren voort. Door licht te branden behoud de koffie zijn unieke smaken en terroir. Gevoed door onze kwaliteitscontroles en de feedback van onze barista’s worden de brandprofielen aangepast en ontstaan geweldige koffies, vol karakter en smaak, ieder met een uniek verhaal.

Tips nodig? 

Op onze blog en ons instagram en facebook account delen wij regelmatig tips en recepten om jouw home-barista skills te verbeteren!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor aanbiedingen en nieuwsberichten.