Horeca

Deel onze liefde voor koffie

We vinden het leuk om samen te werken met mensen die net zoveel energie in koffie willen steken als wij. Barista’s die verder willen, beter willen en zichzelf serieus nemen. Veel van onze klanten delen onze liefde voor koffie en kiezen ervoor om hun gasten het allerbeste te serveren en mee te nemen in de prachtige wereld van koffie.

Heb je een koffiebar, lunchroom, restaurant of een ander type horeca onderneming en wil je met ons in gesprek om te zien of we een match hebben? Neem dan contact met ons op.

Ook voor kantoren met een serieuze behoefte aan betere koffie hebben we goede oplossingen.

Coffee bar wholesale

Neem contact op

Coffee Roastery Beans
Coffee Roastery beans
Kwaliteit

Altijd vers

We helpen graag om de kwaliteit van koffie in jouw horecaonderneming te verbeteren. Samen selecteren we een koffie die past bij jouw zaak en bij jouw gasten. We importeren en branden alleen de mooiste koffies die er te vinden zijn. Koffie van topkwaliteit. We garanderen versheid en monitoren jaarrond de kwaliteit van de door jou geserveerde koffies.

Coffee Bar
Coffee Consulting

We hebben veel ervaring in het bouwen van succesvolle koffiebarren en denken graag mee in de operationele workflow, koffiekaart en kennis-overdracht. We volgen de technische ontwikkelingen op de voet en adviseren en leveren prachtige apparatuur die je helpt om de beste kop koffie te serveren.

Kantoor

Elke dag een lekkere kop koffie op jouw kantoor?

Natuurlijk is het mogelijk om op kantoor superlekkere koffie te drinken! Alles wat je nodig hebt is een goede koffiemachine en goede, versgebrande koffiebonen.
Door onze intensieve samenwerking met Jura Nederland kunnen we op elke werkplek – groot en klein – zorgen voor de perfecte ondersteuning. Hierdoor is lekkere koffie toegankelijk, eenvoudig en betaalbaarder dan je denkt.

Coffee at office

Neem contact op

Neem contact met ons op

Wij werken graag samen met mensen die dezelfde liefde voor koffie hebben als wij. Neem contact met ons op om samenwerkingen te bespreken of voor andere vragen.