Samenwerken?

Elke dag een lekkere kop koffie op jouw kantoor?

Natuurlijk is het mogelijk om op kantoor superlekkere koffie te drinken! Alles wat je nodig hebt is een goede koffiemachine en goede, versgebrande koffiebonen.
Door onze intensieve samenwerking met Jura Nederland kunnen we op elke werkplek – groot en klein – zorgen voor de perfecte ondersteuning. Hierdoor is lekkere koffie toegankelijk, eenvoudig en betaalbaarder dan je denkt.

Coffee at office

Neem contact op

Costa Rica Coffee
Single Origin Coffee
Uganda Coffee
DIRECT TRADE

Rechtstreeks zaken doen

Geboren vanuit een idee op een koffieplantage in Brazilië, groeien we verder en vertellen we de verhalen die ons verteld worden in Guatemala, El Salvador en Costa Rica. We focussen op het rechtstreeks samenwerken met koffieboeren en besluiten rechtstreeks zaken te doen.

Niet alleen om hen beter te belonen, maar ook om meer inzicht en grip te hebben op de koffie die we bij ze kunnen kopen. Dit Direct Trade model biedt ons de mogelijkheid om een kleine verandering te brengen in ons deel van de koffiemarkt en relaties op te bouwen waar we trots op zijn.

Versgebrande koffiebonen

Roasting in style

Altijd de geur van verse koffiebonen

Single Estate Coffee Roasters is een kleine koffiebranderij, gespecialiseerd in het branden van specialty coffee. Je kent ons misschien wel van een koffiebar bij jou in de stad. Al ruim 10 jaar leveren we koffie aan top horecabedrijven, consumenten en kantoren. Door kleinschalig en elke week vers te branden, kunnen we de versheid van onze koffiebonen altijd garanderen. En vers betekent kwaliteit.

In onze koffiebranderij worden alle koffies in ruwe, groene vorm opgeslagen. Op basis van jouw behoefte branden we de juiste hoeveelheid koffiebonen elke week vers.

Ontvang nu tot wel €1000,- aan koffiebonen kado!

Alleen koffiebonen
Koffiebonen

Je hebt zelf een goede volautomaat en wil alleen advies over koffiebonen.

Koffiebonen + Jura WE8
Jura w8

Tot 10 gebruikers, alle soorten koffiedranken, zeer gebruikersvriendelijk.

Koffiebonen + Jura X3c Professional
Jura X3c Professional

10 – 30 gebruikers, vaste wateraansluiting, melk specialiteiten.

Filter Coffee
PERFECTIE

Brewing that perfect cup

De koffie die de branderij verlaat is nog niet klaar. We zijn afhankelijk van onze klanten om ons product te bereiden op de manier zoals wij tijdens het sourcen en branden voor ogen hadden.

De barista is even verantwoordelijk als de plukker of de brander voor de kwaliteit van die uiteindelijke koffie. Dit maakt onze speeltuin nog net iets groter en geeft ons de mogelijkheid om de enorme wereld van koffiekennis, technologie en onuitputtelijk enthousiasme van barista’s te blijven herontdekken. Het is onze plicht om mee te gaan tot die laatste slok.