Deel onze liefde voor koffie

We vinden het leuk om samen te werken met mensen die net zoveel energie in koffie willen steken als wij. Barista’s die verder willen, beter willen en zichzelf serieus nemen. Veel van onze klanten delen onze liefde voor koffie en kiezen ervoor om hun gasten het allerbeste te serveren en mee te nemen in de prachtige wereld van koffie.

Heb je een koffiebar, lunchroom, restaurant of een ander type horeca onderneming en wil je met ons in gesprek om te zien of we een match hebben? Neem dan contact met ons op.

Kwaliteit

We helpen graag om de kwaliteit van koffie in uw horecaonderneming te verbeteren. Samen selecteren we een koffie die past bij uw zaak en bij uw gasten. We importeren en branden alleen de mooiste koffies die er te vinden zijn. Koffie van topkwaliteit. We garanderen versheid en monitoren jaarrond de kwaliteit van de door u geserveerde koffies.

Coffee Consulting

We hebben veel ervaring in het bouwen van succesvolle koffiebarren en denken graag mee in de operationele workflow, koffiekaart en kennis-overdracht. We volgen de technische ontwikkelingen op de voet en adviseren en leveren prachtige apparatuur die je helpt om de beste kop koffie te serveren.

coffee consulting by single estate coffee roasters

Opleiding

Ons team van barista’s (o.a. 2017 Aeropress Champion, 2019 Dutch Barista Champion) staat klaar om naar ambitie opleidingen te verzorgen en jou en je werknemers serieuze koffies te laten maken.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor (SCA) trainingen door te spreken.

Vraag nu informatie aan


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]