DEEL ONZE LIEFDE VOOR KOFFIE

Wij werken graag samen met mensen die dezelfde liefde voor koffie hebben als wij. De persoonlijke relatie met onze klanten is ons erg dierbaar. Samen komen we tot een impuls in de kwaliteit van koffie. Samen komen we tot nieuwe inspiratie. En samen komen we tot grensverleggende koffie.

Kwaliteit

cuppingWe helpen graag om de kwaliteit van koffie in uw horeca onderneming te verbeteren. Samen selecteren we een koffie die past bij uw zaak en bij uw gasten. We importeren en branden alleen de mooiste koffies die er te vinden zijn. Koffie van topkwaliteit. We garanderen versheid en monitoren jaarrond de kwaliteit van de door u geserveerde koffies.

Koffiemachines

la-MGeen goede koffie zonder goede apparatuur. Passend bij uw koffiedoelstellingen, voldoende capaciteit en met een prima serviceapparaat dat u 7 dagen in de week bijstaat. We leveren Bunn filtermachines, La Marzocco en Wega espressomachines en verschillende merken koffiemolens, waaronder Mahlkonig, Mazzer en Macap. Iets anders nodig? Dan krijgt u een out-of-the-box oplossing.

Inrichting koffiebar

wholesale aDoor jarenlange ervaring als barista weten we als geen ander hoe belangrijk een goede werkplek is. Een plek die werkt. U weet exact hoe u uw doelgroep moet aanspreken, wij weten exact hoe je een werkbare espressobar inricht. We bespreken dan ook graag lay-out en routing en denken mee in de invulling hiervan.

Barista-training

wholesale baristatraining Na de koffieboer en de koffiebrander is het de beurt aan de barista om de laatste stap te zetten. We delen graag onze kennis met onze klanten en geven vele trainingen op ieder niveau. Of je nu beginnend barista bent, of klaargestoomd wilt worden voor de Baristakampioenschappen. Op elk niveau begeleiden we klanten naar hun volgende stap. Dat doen we niet eenmalig, maar continu. In onze eigen trainingsruimte, waar alle factoren optimaal zijn, of op uw eigen locatie.

ESPRESSOMACHINES

Geen goede koffie zonder goede apparatuur.

Meer weten over een samenwerking?
Vul dan ons contactformulier in of bel ons op 0174 53 53 03.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

SAMENWERKEN

Wij werken graag samen met mensen die dezelfde liefde voor koffie hebben als wij. Neem contact met ons op om samenwerkingen te bespreken.

CONTACT

Single Estate Coffee Roasters
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands
Kvk 24256813
BTW NL009688511B01

T +31 174535303
info@singleestatecoffee.nl

NIEUWSBRIEF