Thuisbezorgd voor maar €4,00!

Liever even niet het huis uit? Laat je koffiebonen lekker thuis bezorgen!

Shop

Elke maand een verrassing

Maandelijks onze beste seasonals door de brievenbus met een koffie abonnement!

Meer info

Deel onze liefde voor koffie

We luisteren, adviseren, trainen en begeleiden.

Samenwerken

We source, roast and deliver.

ONS VERHAAL

Koffie voor thuis

Bestel verse koffiebonen snel en makkelijk online

Latte art heart

For the love of coffee

Single Estate is een moderne specialty koffiebrander, met een focus op de best mogelijke koffie. Wij delen prachtige verhalen van gedreven koffieboeren uit Midden en Zuid Amerika en landen als Rwanda en Ethiopie.

In de branderij zetten we het werk van deze koffieboeren voort. Door licht te branden behoud de koffie zijn unieke smaken en terroir. Gevoed door onze kwaliteitscontroles en de feedback van onze barista’s worden de brandprofielen aangepast en ontstaat een uniek en eerlijk product; koffiebonen vol karakter en smaak, ieder met een eigen verhaal.

Ons verhaal

Samenwerken?

Wil je ook Single Estate Coffee serveren in jouw koffiebar, restaurant of kantoor?

We vinden het leuk om samen te werken met mensen die net zoveel energie in koffie willen steken als wij. Barista’s die verder willen, beter willen en zichzelf serieus nemen. Ook hebben wij veel ervaring in het bouwen van succesvolle koffiebarren en denken graag mee in de operationele workflow, koffiekaart en kennis-overdracht.

Elke maand verse koffie ontvangen?

Kies hoeveel je wilt hebben en wij sturen je elke eerste week van de maand onze beste seasonal koffie, vers gebrand. Speciale processen, bijzondere variëteiten, exclusieve micro lots.

Met een abonnement heb je toegang tot onze beste koffies en ben je een van de eersten om deze te proberen. Pauzeer, stop of pas je abonnement aan wanneer je dat wilt. Je krijgt uitgebreide info over je koffie en betaalt maandelijks.

Meer info

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor aanbiedingen en nieuwsberichten.