Zarzo Eindhoven

zarzo1zarzo2

In 2013 opende Adrian Zarzo zijn restaurant in Eindhoven. Na een indrukwekkende culinaire reis door verschillende keukens (o.a. De Hoefslag, Can Fabes Barcelona, De Librije, Parkheuvel, FG Restaurant) heeft hij zijn droom waargemaakt. Zarzo voert een eigentijdse keuken met hier en daar een knipoog naar de klassieke Spaanse keuken waar Adrian’s roots liggen.

Adrian, in het verleden benoemd tot ‘Talentvolste sommelier van het jaar’ (verkozen door restaurantgids GaultMillau) en ‘Beste jonge kok van Europa’, heeft uiteraard ook voor wijn een bijzondere rol in zijn restaurant: “Wijnen en spijzen hebben altijd centraal gestaan op tafel in mijn jeugd. Mijn herinnering aan een tafel vol gamba’s, mosselen, pata negra en bloedworst met hier en daar een fles Rioja heeft mij gevormd om van eten en drinken te genieten en om dit over te brengen. Hier een weerspiegeling van al het moois dat wijn heet. Van Noord naar Zuid, van Oost naar West bijna alle landen, die samen gaan met mijn keuken, zijn in onze wijnen vertegenwoordigd.” Zijn visie op koffie is niet veel ander dan die op wijn; Zarzo serveert koffies uit verschillende landen, bereidt op een prachtige Kees van der Westen (óók Brabant) espressomachine.

www.zarzo.nl

SAMENWERKEN

Wij werken graag samen met mensen die dezelfde liefde voor koffie hebben als wij. Neem contact met ons op om samenwerkingen te bespreken.

CONTACT

Single Estate Coffee Roasters
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands
Kvk 24256813
BTW NL009688511B01

T +31 174535303
info@singleestatecoffee.nl

NIEUWSBRIEF