Een Jura espressomachine én verse koffie op jouw kantoor?

Ontvang nu tot wel € 1000,-
aan koffiebonen kado!

STUUR MIJ EEN OFFERTE

Alleen koffiebonen

Je hebt zelf een goede volautomaat en wil alleen advies over koffiebonen.

Koffie + Koffiemachine

Je wilt graag een goede volautomaat voor de best mogelijke koffie op kantoor.

Samenwerken?

Elke dag een lekkere kop koffie op jouw kantoor?

Natuurlijk is het mogelijk om op kantoor superlekkere koffie te drinken!
Alles wat je nodig hebt is een goede koffiemachine en goede, versgebrande koffiebonen.
Door onze intensieve samenwerking met Jura Nederland kunnen we op elke werkplek – groot en klein –
zorgen voor de perfecte ondersteuning. Hierdoor is lekkere koffie toegankelijk, eenvoudig en betaalbaarder dan je denkt.

Jura WE8

• Tot 10 gebruikers
• Volledig assortiment koffiedranken
• Zeer gebruikersvriendelijk

Jura X3c Professional

• 10 – 30 gebruikers
• Vaste wateraansluiting
• Melk specialiteiten

Ontvang nu tot wel €1000,- aan koffiebonen kado!

Direct Trade: Duurzaam anno nu

Als ondernemer probeer je op alle mogelijke gebieden duurzaam in te kopen en je bedrijfsprocessen duurzaam in te richten. Doordat Single Estate Coffee Roasters direct bij de boer inkoopt, ontvang jij de beste koffie en de koffieboer de beste prijs. Eerlijker wordt het niet.

Het begon met een idee op een koffieplantage in Brazilië en met slechts één koffie. Nu werken we samen met meer dan 30 verschillende koffieboeren uit onder andere Guatemala, El Salvador en Costa Rica. We focussen op het rechtstreeks samenwerken met koffieboeren en doen rechtstreeks zaken.

Niet alleen om hen beter te belonen, maar ook om meer inzicht en grip te hebben op de koffie die we bij ze kunnen kopen. Dit Direct Trade model biedt ons de mogelijkheid om een kleine verandering te brengen in ons deel van de koffiemarkt en relaties op te bouwen waar we trots op zijn.

Altijd de geur van verse koffiebonen

Door kleinschalig en elke week vers te branden, kunnen we de versheid van onze koffiebonen altijd garanderen. En vers betekent kwaliteit.

In onze koffiebranderij worden alle koffies in ruwe, groene vorm opgeslagen. Op basis van jouw behoefte branden we de juiste hoeveelheid koffiebonen met de hand. Door de expertise van de brander zijn smaken altijd in balans en constant.

Meer info

Altijd de geur van verse koffiebonen

Single Estate Coffee Roasters is een kleine koffiebranderij, gespecialiseerd in het branden van specialty coffee. Je kent ons misschien wel van een koffiebar bij jou in de stad. Al ruim 10 jaar leveren we koffie aan top horecabedrijven, consumenten en kantoren. Door kleinschalig en elke week vers te branden, kunnen we de versheid van onze koffiebonen altijd garanderen. En vers betekent kwaliteit.

In onze koffiebranderij worden alle koffies in ruwe, groene vorm opgeslagen. Op basis van jouw behoefte branden we de juiste hoeveelheid koffiebonen elke week vers.

Meer info

Proeverijtje doen?

Ja natuurlijk kan dat! Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op om een proeverij in te plannen. Ons even bellen kan natuurlijk ook: +31 174 53 53 03    Proeverijtje doen?

    Ja natuurlijk kan dat! Laat je gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op om een proeverij in te plannen. Ons even bellen kan natuurlijk ook: +31 174 53 53 03