KLANTENSERVICE

KLANTENSERVICE

Verzendkosten

Bestellingen met een orderwaarde groter dan € 35,00 worden binnen Nederland kosteloos verzonden. Bij kleinere bestellingen betaalt u € 4,00 verzendkosten.

Voor België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Polen, Portugal, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Zweden geldt een verzendtarief van € 15,00. Bestellingen met een orderwaarde groter dan € 45,00 worden gratis verstuurd.

Uw verzendkosten worden altijd vermeld in het orderoverzicht in uw winkelwagen.

Levertijden en bezorging

We verzenden koffie vers. Bestellingen geplaatst op werkdagen worden 2 dagen later bezorgd. Bestellingen geplaatst in het weekend worden op dinsdag bezorgd. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor levering overdag of in de avond.

Bestellingen worden geleverd door PostNL.

Bestellen en betalen

Op onze website kunt u online bestellen en direct online betalen. Voor het verwerken van de betalingen, maken wij gebruik van de diensten van de gecertificeerde payment provider Multisafepay. Hierdoor kunt u op een veilige manier betalen met Ideal, MisterCash, PayPal en diverse creditcards. De betalingen vinden plaats in een beveiligde omgeving op de servers van MultiSafepay.

Retourneren

Indien er iets mis is met het geleverde product, neem dan even contact met ons op om een oplossing te bespreken. Dit kan via het contactformulier op onze site, op telefoonnummer 0174 535303 of per e-mail via verkoop@singleestatecoffee.nl.