FILTERKOFFIE

VERSE FILTERKOFFIE BESTELLEN

Koffiebonen zijn er voor iedereen. Of je nu houdt van een krachtige espresso, koffie met melk drinkt of toch liever een fruitige filterkoffie drinkt. Wat jouw koffie voorkeur ook is, bij ons kun je terecht voor de lekkerste koffiebonen. Als je op werkdagen voor 12.00 uur besteld gaat jouw bestelling vandaag nog de deur uit. Bestellingen vanaf €25 worden gratis verzonden.

ALL TIME CLASSICS

 • Brazil – Campo Alegre

  Natural
  FULL BODY. CREAMY. DARK CHOCOLATE.

  7,5029,00 available on subscription
  CLASSIC
 • Guatemala – Puerta Verde

  Washed
  MILK CHOCOLATE. HAZELNUT. ORANGE ZEST.

  9,0035,00
  CLASSIC
 • Guatemala – Swiss Water Decaf Espresso

  Washed
  DARK CHOCOLATE. SHORTBREAD. SMOOTH.

  12,00
  DECAF

SEASONAL FILTERKOFFIE

 • Kenya – Gikirima

  Washed
  CASSIS. JUICY. ROSEHIP.

  11,5044,50
  SEASONALNEW
 • Ethiopie Bedessa

  Ethiopië – Bedessa

  Anaerobic natural
  APRICOT. LOTUS. WHITE CHOCOLATE.

  15,00
  SEASONALNEW
 • Guatemala – Santa Clara

  Washed
  MACADAMIAN. CHOCOLATE. APPLE.

  €10,00 - €38,50
  SEASONALNEW

ABONNEMENT FILTERKOFFIE

 • Koffie subscription

  Flexibel Koffie Abonnement

  Vanaf € 20,00 per maand
 • Prepaid Koffie Abonnement

  Various

  Vanaf: € 60,00
 • Filter Box

  Various

  29,50
  DISCOUNT
 • Espresso Box

  Various

  29,50
  DISCOUNT

VERSE FILTERKOFFIE

Bij het drinken van filterkoffie denk je misschien niet direct aan de versheid van de koffiebonen, maar wist je dat 6 weken na het branden de kwaliteit van je koffie achteruit gaat? Daarom staat de branddatum op het label van het koffiezakje. Als je koffiebonen koopt, koop dan ongeveer voor een maand aan koffiebonen. Op deze manier drink je altijd dezelfde kwaliteit filterkoffie. Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan versturen wij dezelfde dag nog de koffiebonen.

DIRECT TRADE KOFFIEBONEN

Ruim 89% van onze koffiebonen is direct trade koffie. Direct trade is niet overal hetzelfde, maar wij verstaan onder direct trade: eens per jaar gaan wij naar de plantage toe en wij kopen en betalen direct aan de producent. Door meer voor de koffiebonen te betalen dan de wereldmarktprijs dragen we bij aan bijvoorbeeld scholing of productieverbetering, zodat boeren een gezondere plantage kunnen runnen en een leefbaar inkomen krijgen. Bovendien kunnen wij de allerbeste kwaliteit koffiebonen kopen én investeren we samen in een duurzame toekomst.

CAFEÏNEVRIJE KOFFIEBONEN

Binnen ons assortiment hebben wij ook cafeïnevrije koffiebonen. De koffiebonen worden vrij van cafeïne gemaakt door middel van het Swiss Water® Process. Bij het Swiss Water® Process worden de groene koffiebonen in kleine hoeveelheden in een bad met een cafeïnevrije ‘groene koffie-extract’ gedaan. De cafeïne uit de koffiebonen trekt uit de boon en in het water. Dit duurt ongeveer 10 uur. Tussentijds wordt goed gecontroleerd hoe hoog het cafeïne gehalte is, tot het moment dat de koffiebonen 99,9% cafeïnevrij zijn.

KOFFIEBONEN VOOR IEDERE FILTERKOFFIE

Het maakt niet uit op welke manier jij je koffiebonen bereidt, wij hebben koffiebonen die speciaal gebrand zijn voor filterkoffie en voor espresso. Omdat bij het zetten van espresso er in een korte tijd smaak uit de koffiebonen gehaald moet worden, zijn deze koffiebonen net iets anders gebrand dan de koffiebonen voor filterkoffie. Let er dus op bij het kopen van koffiebonen of je de juiste koffie in je mandje doet.

HAAL ALLES UIT JE FILTERKOFFIE

Als je de beste koffiebonen hebt gekocht wil je natuurlijk ook het beste uit je filterkoffie halen. In onze brew guide vertellen we je graag hoe je de lekkerste filterkoffie zet en hoe je de perfecte espresso maakt. De intensiteit van je filterkoffie kun je bepalen door meer of minder koffie toe te voegen. Natuurlijk vertellen wij je ook graag hoe je alles uit je koffiebonen kunt halen. Kom langs in onze specialty koffiebar in Den Haag of volg een barista workshop.

ONLINE FILTERKOFFIE KOPEN

Je kunt onze koffiebonen kopen in onze webshop maar je kunt ook langskomen in onze specialty koffiebar in Den Haag. In de bar vertellen we je graag nog meer over de koffiebonen die we verkopen. De koffiebonen zijn verpakt in zakjes van 250 gram en 1 kilo. Als je de koffiebonen online op werkdagen voor 12.00 uur koopt, versturen we dezelfde dag nog. Bestellingen boven de €25 worden gratis verzonden. Betalen kan gemakkelijk met iDeal. Wil je automatisch iedere maand de lekkerste koffiebonen in huis hebben? Meld je dan aan voor ons koffie abonnement.