Sourcing Trip Brazilië

Voor het derde jaar op rij werken we samen met onze vrienden in Santo Antonio do Amparo. In het zuiden van Minas Gerais, een bekende koffiestreek in Brazilië, liggen een aantal prachtige plantages met een sterke focus op specialty coffee. Ontwikkelingen in processing volgen elkaar in rap tempo op en we kwamen precies op het juiste moment om de eerste koffies van het seizoen te kunnen proeven en sturing te geven op processing voor onze koffies.

Het sterke sociale karakter van de eigenaren van deze koffieplantages uit zich in een goede onderlinge samenwerking. Er wordt van elkaar geleerd en faciliteiten worden gedeeld. Hierdoor kan elk veld met potentie op precies de juiste manier geoogst, gesorteerd en geprocessed worden.

We verwachten de nieuwe oogst uit Brazilië aan het einde van het jaar in de branderij. De huidige oogst van Campo Alegre branden we ook nog elke week vers.

SAMENWERKEN

Wij werken graag samen met mensen die dezelfde liefde voor koffie hebben als wij. Neem contact met ons op om samenwerkingen te bespreken.

CONTACT

Single Estate Coffee Roasters
Transportweg 67 - 2676 LM Maasdijk
The Netherlands
Kvk 24256813
BTW NL009688511B01

T +31 174535303
info@singleestatecoffee.nl

NIEUWSBRIEF